Optimizacija spletnih strani

Da vas bodo lahko nove potencialne stranke, ki še ne vedo za vas lahko tudi našle v iskalniku, kot je na primer Google, morate imeti spletne strani optimizirane. Optimizacijo spletnih strani delimo na “notranjo” (on-site) in “zunanjo” (off-site) optimizacijo. On-site optimizacija zajema prilagoditev zapisov in datotek na samem strežniku (vaših strani). Pri off-site optimizaciji je pa ravno obratno in zajema gradnjo povezav, dejavnosti na družabnih omrežjih, pisanje člankov ipd.

Nujno potrebno je narediti analizo ključnih besed, saj je to osnova za načrtovanje dejavnosti na spletu in vplivajo na nadaljnje delo. Za opazne spremembe v doseganju boljše uvrstitve na straneh rezultatov v iskalnikih je potrebno med 3 – 6 mesecev (odvisno od zahtevnosti).

Pomagamo vam lahko pri:

  • on-site optimizaciji spletnih strani,
  • vpis v iskalnike,
  • vpis v lokalne zemljevide,
  • analizi ključnih besed z oceno predvidenega obiska,
  • analizi in svetovanju glede psihologije spletnih strani.

Velikokrat ne dobite veliko obiskovalcev na vašo spletno stran saj ni pravilno optimizirana kar pomeni da vas google ne more uvrstiti pravilno ali dovolj visoko v iskalnik.

Specializiramo se za pomoč tistim, ki imajo zelo slabo optimizirano spletno stran. Stranki razložimo kaj in kje so napake ter to tudi naredimo. Poslužujemo se standardnih metod optimizacije na strani, ki so tako namenjene manjšim strankam, kjer je pomanjkanje osnovne optimizacije najbolj očitno. Zaradi tega tudi google oglaševanje deluje slabše in dražje.