Iščete nove kupce?
Oni morda prav tako iščejo vas.

Če boste imeli Googlov oglas, vas bodo lahko našli tudi uporabniki, ki jih zanima prav vaša ponudba.
Pomembno je, da lahko v pravem trenutku dosežete prave stranke.

Sliši se super, ampak koliko to stane?
Odločitev je v vaših rokah. Plačate samo, ko nekdo dejansko klikne vaš oglas, da pridobi več informacij. Samo nastavite proračun, ki vam ustreza, in ga prilagodite, ko se pokažejo rezultati.

Ali se ne prikazujem na Googlu že sedaj?
Trenutne stranke so vaše podjetje najbrž poiskale po imenu podjetja. Tako vas je lahko najti med rezultati iskanja. Potencialni kupci pa ponavadi iščejo po temi, izdelku in lokaciji. V tem primeru imate manj možnosti, da se boste prikazali med rezultati iskanja.Kako torej deluje Googlov oglas?

Samo ustvarite oglas, izberite nekaj iskalnih izrazov, ki opisujejo vaše izdelke ali storitve, nato nastavite še proračun. Ko potencialni kupci iščejo tisto, kar ponujate, imate več možnosti, da vas bodo stranke videle. In tudi našle!

* Obdelali bomo vašo prijavo in vam promocijsko kodo poslali preko e-pošte čim prej. Ta ponudba velja samo za stranke z naslovom za obračun v Sloveniji. Samo ena promocijska koda na stranko. Pravila in pogoji te promocije bodo vključeni v e-pošto, v kateri vam bomo poslali kodo. Pridržujemo si pravico, da se ne odzovemo na vašo zahtevo, če menimo, da je lažna ali da kako drugače krši naša pravila in pogoje