Google oglaševanje ceneje

Časi so težki in gotovo poskušate na vseh področjih znižati stroške, mi vam omogočamo da brez izgube google oglaševanje, te stroške znižate!

PRIHRANITE BREZ ZMANJŠANJA EFEKTA!

Če oglašujete na Googlu preko drugega podjetja

Pokažite nam račun in pogodbo ali naročilnico koliko plačujete zdaj in potrudili se bomo da vam bomo znižali strošek brez izgube efekta in števila klikov.
Primer: Zdaj plačujete 300 EUR na mesec Znižali bomo vaš strošek na 250 EUR brez zmanjšanja storitve!

 

Če oglašujte sami in plačujete preko kreditne kartice

Google oglaševanje ni lahko, čeprav tako mogoče izgleda na začetku. Naše izkušnje kažejo da gotovo plačujete tudi do 10x ali celo 100x več na klik kot je potrebno, povrhu tega pa se velikokrat sploh ne prikazujete pravim ljudem. Strošek to še vzdigne.Tudi oglasi so v večini primerov napačni saj veljajo pri Googlu čisto drugačna marketinška pravila kot v drugih marketinških akcijah. Na drugi strani vsak mesec celo kreditno kartico porabite samo za Google, hkrati pa še računovodkinja težko pravilno poknjiži ali pa ste verjetno celo v davčnem prekršku!

Mi vam bomo ceno klika znižali, efekt pa povečali. Prihranek bo zato znaten, učinek pa boste sami čutili pri novih strankah za manj denarja. Seveda vam bomo vsak mesec nekaj zaračunali za naše delo in posredovanje plačila nam, brez kartice., vendar pa bo vaš prihranek vseeno občuten..
Primer: Zdaj plačujete 200EUR na mesec preko kreditne kartice Googlu, dobite pa 230 klikov, razmišljate pa da boste nehali saj ni učinka. Mi vam bomo za 100 eur naredili 2x več klikov, nam pa boste plačali 30 EUR za delo na mesec. Hkrati se vam bo efekt drastično povečal.

Pokličite na 040 933 128 ali kontaktirajte nas ZDAJ